Prantsusmaa
Laroche La Chevaliere Rosé
Tallinn ja lähiümbrus
Üle Eesti
Tellides täna enne kl 10.00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 12-15 (valitud linnaosad), 15-18, 18-21.
Tellides kl 10:00:01-12:00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 15-18, 18-21.
Tellides kl 12:00:01-15:00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 18-21.
*Tööpäevadel v.a riiklikud pühad.
*Lilli või kooke sisaldavatel tellimustel on erigraafik.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga ja alkohol võib kahjustada teie tervist.
Teistesse Eesti maakondadesse enne kl 15.00 tellides on tarne järgmisel tööpäeval või hiljem (saared ja kaugemad alad) kl 10-17.
*Tööpäevadel v.a riiklikud pühad.
Kirjeldus
Brändi tutvustus
Arvustused
Laroche La Chevaliere Rosé
Roosa vein
0.75 L
7,92 € 10.56 €/l
Toode on laos ja kohe saadaval
Hinnad on kuvatud Sulle juba -40% soodushinnaga
Tallinn ja lähiümbrus
Üle Eesti
Tellides täna enne kl 10.00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 12-15 (valitud linnaosad), 15-18, 18-21.
Tellides kl 10:00:01-12:00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 15-18, 18-21.
Tellides kl 12:00:01-15:00 saab valida tarneajaks Tallinnas täna kl 18-21.
*Tööpäevadel v.a riiklikud pühad.
*Lilli või kooke sisaldavatel tellimustel on erigraafik.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga ja alkohol võib kahjustada teie tervist.
Teistesse Eesti maakondadesse enne kl 15.00 tellides on tarne järgmisel tööpäeval või hiljem (saared ja kaugemad alad) kl 10-17.
*Tööpäevadel v.a riiklikud pühad.
Riik
Prantsusmaa
Alkoholisisaldus
12.5% vol.
Viinamarjasort
Cinsault, Grenache, Syrah
Piirkond
Langedoc
Maitse
Hea happesusega kuiv ja mahlakas. Domineerib vaarikas.
Pakend
Pudel
Tooteid kastis
6
Tooteliik
Kaitstud geograafilise tähisega vein
Aroom
Lopsakas ja väga värske, tunda värskeid punaseid marju.
Värv
Hele virsikukarva roosa.
Toidusoovitus
Aperitiiv, Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Mereannid, Rasvane kala
Serveerimise temperatuur
8 - 10 °
Suurus
0.75 L
Toitumisalane teave
100G
Lisainformatsioon
Allergeenid: sisaldab sulfiteid.NB! Olenevalt tootmisajast võivad veinide korjeaastad muutuda. Tootefotol märgitud aastakäik võib erineda müügil olevast aastakäigust. Ostes toodet kastiga, tarnime toote originaalpakendis ja hoiame loodust!
Laroche
Veinimõis, kus parimal pinnasel valmivad omapäraselt meresoolaka nüansiga Chablis’ veinid, mille maitset püütakse järele teha kogu maailmas.
Laroche veinimõis asub Burgundia piirkonna põhjaservas, Chablis’ külakeses. Veine tehti siin juba 9. sajandil, kui siiakanti saabunud Püha Martini mungad kloostrites veini valmistama hakkasid. Larochi pere veiniloo alustas 1850 aastal Jean-Victor Laroche, kes esimesed viinamarjad istutas ja Chablis' küla keskel paiknevas endises l'Obédiencerie kloostris veiniteoga alustas. Praegu kuulub perele ligi 90 hektarit tipp-kvaliteediga veinipõldu.
Kunagise õilsa alguse ja praeguse laialdase tunnustuse vaheline aeg pole aga sugugi alati päikseline olnud. 19. sajandi teisel poolel hävitas juuretäi suure osa Chabli viinamägedest. Tänu uuele Pariis-Marseille raudteele sai Pariis mugavalt osta oma veinid kaugematest ja odavamatest piirkondadest, mis viis veini hinna alla. Pealegi on Chablile tüüpilised hilised kevadised öökülmad, mis järjekindlalt saaki hävitavad. Alles 1960ndatel, kui õpiti istandusi öökülmade eest kaitsma, sai veini tootmine tõeliselt õitsele puhkeda.
Chabli Grand Cru ja Premier Cru -istandused paiknevad unikaalse, nn Kimmeridgia pinnasega aladel. See muld koosneb savi, kriidi ja fossiilsete merekarpide segust, mis annabki Chabli veinidele nii hinnatud omapärase mineraalse, väidetavalt isegi meresoolaka maitse. Siin kasvatatakse ainult Chardonnayd.
1985. aastal laiendas Laroche tegevust Mas la Chevalière tootmisüksuse asutamisega Chablist kagu pool, kus kasvavad Syrah, Grenache, Sauvignon Blanc ja Viognier. Laroche toodab veine ka Tšiilis ja Lõuna-Aafrikas.
Laroche'i mõisas on rakendatud nn ühe-mehe-viinamäe süsteemi. See tähendab, et üks inimene tegeleb ühe põllulapiga pinnase hooldamisest saagi sorteerimiseni. Sünnib isikupärane, selle inimese nägu vein.
MIKS LAROCHE?
Jagamiseks mõeldud
Mõisa ajalugu ulatub Püha Martini kloostrini; see pühak sümboliseerib heldet jagamist ja seda toonitab ka Laroche - vein on jagamiseks.
Hoolikas jälgimine
Praegu ökoloogiliselt puhast tootmist rakendav veinimõis sai 1960ndatel arenguhoo sisse, kui Henri Laroche taipas kevadkülmadel öödel istikute vahel vanu rehve põletada ja suutis nii saagi päästa.
Mere maitse
Iidsest fossiilsest merepõhjast jõuab nüüd kesk maismaad sündivasse veini meretuulte soolakas hingus.