Dessertveinid on komplekssed ning rikkalikud veinid, mille lopsakas magusus on oskuslikult balansseeritud happesusega. Magususe saavutamiseks on kasutusel väga erinevad meetodid, sealhulgas viinamarjade hiliskorje, kuivatamine, külmuda laskmine või ka väärishallitusega nakatamine. Kuna kvaliteetse dessertveini valmistamine on meetodist olenemata pikk ning keerukas protsess, klassifitseeruvad mitmed dessertveinid luksusveinide kategooriasse. Dessertveinid sobivad iseseisvaks nautimiseks, aga täiustavad hästi ka magustoite ja juuste.
Dessertvein
-
-
-
-
Dessertvein
Kaitstud päritolunimetusega (KPN) vein
Castello di Albola Vin Santo del Chianti Classico DOC 2010
Suurus: 0.5LItaalia / Toscana43.51 €
Lisa ostukorvi -
Suurus: 0.375L
19.50 €
Lisa ostukorvi -
Suurus: 0.5L
50.50 €
Lisa ostukorvi